Presentació del FPO DUAL a Palafrugell

Ahir dia 8 de juny de 2022 vam participar en una sessió de presentació a l’Ajuntament de Palafrugell del programa FPODUAL i en concret, de la nostra experiència en FPODUAL SOCORRISME AQUÀTIC. L’objectiu de la sessió era posar sobre la taula les oportunitats que representa impartir una FPODUAL a Palafrugell el curs que ve.

La Carme Ramírez, Cap del Servei d’Ocupació Municipal i Tècnica de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palafrugell, va convidar a diferents agents per parar de diferents aspectes al voltant de la FPODUAL.

L’Alcalde de Palafrugell , el Sr. Joan Vigas, va fer una presentació de la sessió.

Van participar la Sra. Maria Carme Vida i Sastre Cap del servei territorial d’ocupació de Girona, que va exposar les diferències entre la FPDUAL d’Ensenyament i la FPODUAL de Treball. El contracte laboral de formació en alternança,  el salari segons conveni i l’experiència que s’acredita al finalitzar el programa són de les principals característiques del programa de la FPODUAL

La senyora Vidal, també va  posar en valor els CERTIFICATS DE PROFESSIONALITAT a l’hora de millorar l’ocupabilitat de les persones.

La Sra. Sara Oliver Geronès, Tècnica de l’Àrea d’Ocupació Juvenil del SOC va profunditzar mes en el programa de la FPODUAL, els agents implicats, els terminis de sol·licitud, execució, tancament i qüestions més tècniques molt interessants per fer-se una idea de la FPODUAL.

La Sra. Carme Ramírez, Cap del Servei d’Ocupació Municipal i Tècnica de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palafrugell ens va fer un recorregut de la feina feta des del 2018 per arribar fins on estem ara en matèria de formació i ocupació de Socorristes.

Sr. Albert Permañé, Director I FORMADOR de SH CONCEPT FORMACIÓ S.L. ens va exposar l’experiència de l’entitat formadora en socorrisme en instal·lacions aquàtiques, que neix del conveni amb el Sr. Marc Micaló, gerent de l’empresa ESCOLA PROFESSIONAL DE SOCORRISME AQUÀTIC, que és l’agent contractant dels socorristes de la FPODUAL. Tots dos ens van exposar la necessitat de formar socorristes que té el mercat laboral i la feina feta fins avui per cobrir aquestes necessitats oferint una formació de qualitat dins de diferents programes i com finalment amb la FPODUAL, hi troben la millor formula.