SH Concept Formació

SH CONCEPT FORMACIÓ, amb seu a Sant Hilari Sacalm, ofereix serveis de formació per a empreses, entitats, treballadors en actiu, en situació d'atur i autònoms per a tota la comarca de la Selva, a Girona..

Disposem d'aules homologades pel servei d'ocupació de Catalunya i estem acreditats davant la Fundació Tripartita per a l'Ocupació.

Dissenyem accions formatives adaptades als objectius de client, de l’usuari o del participant.

Tramitem i gestionem subvencions de formació acompanyant en tot el procés, des de la sol·licitud a la contractació, la gestió tècnica i la justificació.

Disposem d’una àmplia cartera dels millors professionals en la seva especialitat a més de capacitats didàctiques i pedagògiques perquè gaudeixi aprenent i millorant les seves capacitats professionals.

Oferim formacions amb valor afegit en els àmbits de màrqueting en línia (amb una APP pròpia per a comerç i fidelització de clients) la comptabilitat i facturació (programari gratuït de gestió) o aplicació de normatives (Llei de Protecció de Dades o Llei de Prevenció de Riscos Laborals ).

La nostra Política de la Qualitat

——————————————————————–

A SH Concept treballem per assegurar i garantir la qualitat de totes les accions de formació per a l’ocupació que organitzem. 

Per a nosaltres, la qualitat implica:

  • Millorar l’ocupabilitat de cadascun els nostres alumnes, ja sigui amb l’objectiu de trobar feina, de mantenir-la o de millorar-la.
  • Fer un bon acompanyament de l’alumnat durant el curs.
  • Establir acords amb altres entitats, que permetin disposar d’instal·lacions adients per fer la formació.
  • Fer una gestió acurada de les normatives legals que ens apliquen.
    Millorar de manera continuada els nostres processos de treball.

Gener 2023